HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA SELECCIÓ FEMENINA I EL CB LA PENYA DEL BISTEC PRIMERS CAMPIONS DE LA TEMPORADA  (04.09.2023)
     
 
La Selecció Catalana Absoluta Femenina ha estat el millor equip dels 7 que han participat en la 14a edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, celebrat el passat dissabte 2 de setembre a les pistes de bitlles del CEIP Joan Sanpera de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental), mentre que el C.B. la Penya del Bistec, actual campió de la Copa Generalitat, s’ha imposat al campió de Catalunya, el C.B.C. Alls Secs Piquen, en la Supercopa.

La Selecció Femenina, formada per Dolors Torres (Olius), Katia Martín (los del Huerto), Carme Marès (Calella Marxa), Roser Cherta (la Galera), Gemma Xuriguera (Ponts), i Karla Díaz (Fartucs Bitlles), ha superat als seus rivals gràcies a aconseguir un total de 745 punts (345+400), un cop sumades les dues partides de què consta el Gran Premi Catalunya. En segona posició s’ha classificat la Penya del Bistec (735 punts), seguida de la Selecció Masculina (716). Quart ha estat la Selecció Sub 25 (715), seguit de Alls Secs Piquen (691), la Selecció Infantil (614), i l’equip amfitrió, la Perestroika (558), club que celebra el 20è aniversari de la creació i de la secció de bitlles Catalanes.


Les mateixes partides han servit per decidir quin equip s’enduia la Supercopa, que cada any enfronta al campió de Catalunya amb el campió de la Copa Generalitat. Enguany l’equip de la Penya del Bistec, campió de Copa, ha superat al campió de Catalunya Alls Secs Piquen. Han jugat per l’equip del Maresme Biel Poch, Jaime López, Xavier Comas, Llorenç Serra i Quim Caballé.


El lliurament de trofeus i records ha estat presidit per Joan Anton Corchado, alcalde de les Franqueses, acompanyat de Imma Ortega i Carles Monzon, 1a Tinent d’Alcalde i Regidor d’Esports de l’Ajuntament de les Franqueses, Ernest Giralt, delegat a Barcelona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Esther Roger en representació de l’A.E. la Perestroika.


Foto: Selecció Catalana Absoluta Femenina i C.B. la Penya del Bistec


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades