HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CELEBRATS ELS CAMPIONATS PROVINCIALS INDIVIDUALS  (18.09.2023)
     
 

El passat diumenge 17 de setembre s’han celebrat simultàniament a tres de les quatre províncies catalanes els Campionats Provincials Individuals de bitlles catalanes, amb la participació d’un total 76 esportistes que havien aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en els Circuits Individuals de la temporada 2022/23.


Calella (Maresme) havia d’acollir el provincial barceloní, però problemes logístiques d’última hora han fet ajornar aquest campionat. Sils (la Selva), ha estat la seu del campionat de les comarques gironines on han triomfat Eva Maria López (Mallorquines-Sils), i Jordi Burgas (Alls Secs Piquen. En aquest campionat si han vist dues partides de 90 punts a càrrec d’Ernest Darder (els Cremats), i el mateix Jordi Burgas en la primera de les partides de classificació.


Abril Asensio (Ponts), i José Francisco Ruiz (Olius), han estat els campions provincials de Lleida, que han tingut com a seu les pistes de la zona esportiva d’Ivars d’Urgell (Pla d’Urgell), on també si ha vist una partida de 90 punts a càrrec d Lluís Tolosa (Tàrrega). Finalment, a Masdenverge (Montsià), si ha celebrat el individual tarragoní. La jugadora del Amposta Elena Folia ha estat la vencedora, aconseguint un 90 en la primera partida, mentre que en categoria masculina Josep Maria Pallarès (Perelló), s’ha endut la victòria. Daniel Panisello (la Galera), ha estat l’autor d’un altre 90.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto: Els campions provincials 2023 de Lleida, Tarragona i Girona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades