BOWLING: ELS CATALANS FINALISTES A L’OPEN DIMITRIS KARETSOS  (25.09.2023)

Axel Guimó, Àlvar Cardona i Lluis Montfort es van classificar per disputar les finals de l’Open Dimitris Karetsos, celebrat a les instal·lacions de Cosmos Bowling d’Atenes, Axel amb un total de 1491 va anar directe a la tercera eliminatòria, a l’Àlvar els resultats obtinguts en la sèrie de classificació  1412 el classificaven directament a la segona eliminatòria, en Lluis amb 1316 pals, va haver de disputar dues eliminatòries més per entrar a la final 3.

La final step 3 va enfrontar als catalans  Àlvar Cardona i Axel Guimó  que va ser superat per 483 a 385, i en Lluis va ser eliminat pel xipriota Adreas Ktoris per 454 a 445. En la final step 2 l’austríac Callum Brock va vencer a l’Àlvar per 491 a 372. La defensa de posició final la van disputar Callum Brock Adreas  Ktoris , la victòria va ser pel xipriota.

Bons resultats del catalans en la seva primera participació en aquesta competició, les posicions finals son Àlvar 8è, Axel 9è i Lluis 14è,  Artur el quart catalana participant només li fan faltar 2 pals d’entrar a la final.

Un total de 146 esportistes de 7 federacions europees van prendre part a la competició celebrada del 14 al 24 de setembre, el torneig porta el nom d’un dels grans jugadors del bowling grec Dimitris Karetsos.

General Standing - Dimitris Karetsos Tournament (athensbowlingopen.com)