HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – PERXA D’ASTOR NEGRE LÍDER DE PRIMERA A GIRONA  (08.11.2023)
     
 

El Perxa d’Astor Negre continua líder de la primera divisió de Girona, després de repartir-se els punts en el seu enfrontament contra el Llofriu. Els de Sant Feliu de Buixalleu van perdre la primera partida per un contundent 249 a 294, però es va refer a la segona partida i es va anotar la victòria per 298 a 288


També a Sant Feliu de Buixalleu es va disputar l’enfrontament entre el Perxa d’Astor Taronja i el Alls Secs Piquen. Els del Baix Empordà van guanyar les dues espectaculars partides per 285 a 306, i 305 a 319. El Palamós també va guanyar les dues partides en la seva visita a Calella davant el CMX Torretes i continua quart a la classificació, empatat a 10 punts amb Alls Secs Piquen i Llofriu, i a només dos punts del líder Perxa d’Astor Negre.


Finalment a Palafrugell es van enfrontar el Vilabrú i el Vall-llobrega, amb dues victòries pels locals, que van fer dues grans partides. La primera va acabar 306 a 267, i la segona 309 a 283. El Vall-llobrega, campió de la passada lliga a primera divisió de Girona està tenint un començament de temporada complicat, i després de 4 jornades només ha aconseguit sumar 3 punts.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 18/19 de novembre.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Horta – Calella Marxa Torretes i Palamós es van enfrontar a les Pistes de Calella


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades