HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL 2023 UN ANY DE RECUPERACIÓ PER LES BITLLES CATALANES  (28.12.2023)
     
 













Després de la baixada d’activitat provocada per la pandèmia de la Covid-19, l’any 2023 ha estat un any de recuperació per a les bitlles catalanes, tant pel què fa al nombre de clubs i equips com al de llicències, amb un petit però esperançador augment de joves de 15 a 25 anys.


També s’ha consolidat el nou model de Lliga Catalana, amb 89 equips sènior, però el que més destaca són els 11 equips de categoria infantil que participen en la 3a edició de la Lliga Catalana Infantil. Per la seva banda, els Circuits Individuals han sobrepassat els 500 jugadors i jugadores inscrits, en representació del 82 % del clubs federats.


Cal destacar la competició per parelles mixtes, engegada la temporada 2022/23 amb 77 parelles participants, i que aquesta temporada compte amb la participació de 87 parelles. Aquesta nova competició té un format innovador, jugant-se les partides seguint el sistema Baker (la partida es juga entre els dos components de la parella), amb una fase final amb enfrontaments directes entre les parelles.


L’any 2024 començarà amb una trobada de joves bitllaires dels clubs de les Terres de l’Ebre a El Perelló el dia 13 de gener, seguint la feina engegada aquest any per tal de fidelitzar el jovent en la pràctica de les bitlles catalanes


Foto: Imatge del Gran Premi Catalunya 2023 – Les Franqueses del Vallès


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades