HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TERCER CAMPIONAT DE SELECCIONS PROVINCIALS  (15.02.2024)
     
 

El proper diumenge 18 de febrer se celebrarà a Igualada, a les pistes de la Zona Esportiva les Comes, la tercera edició del Campionat de Seleccions Provincials de bitlles catalanes, una competició jove que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i que té en compte els resultats obtinguts pels bitllaires que participen en els Circuits Individuals, just en l’equador d’aquesta competició.


Diumenge matí es trobaran a les pistes del Club de Bitlles Igualada, les seleccions de les quatre províncies catalanes, formades cadascuna d’elles per vuit bitllaires, quatre homes i quatre dones, dels quals un o una ha de ser de categoria Sub 25 i un altre d’una de les categories del Circuit Infantil.


La Selecció de la província de Barcelona va ser la guanyadora de les dues edicions celebrades fins ara, i en ella hi participaran dos bitllaires locals, Mila Prieto i Nil Solé, que hauran format part d’aquesta selecció en les tres primeres edicions.


Tenint en compte les classificacions del Circuits Individuals, en aquesta edició parteix com a favorita la Selecció de Lleida.


Foto: Selecció de Barcelona en l’edició de 2023 celebrada a Horta - Barcelona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades