HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – CELEBRADA LA DESENA JORNADA  (27.02.2024)
     
 

Altra vegada la pluja ha fet acte de presència i altra vegada els Grups 2 i 3 de 2a Divisió de Girona han hagut de suspendre la jornada. En canvi si que es va poder disputar l’enfrontament entre Barri de Pequín i Sils Estany, del Grup 3, que ha deixat la classificació tal i com estava, amb els dos equips empatats a 28 punts.


Al grup de 1a Divisió de Barcelona, la Penya del Bistec A i Siuranenc d’Horta A aconsegueixen augmentar el seu avantatge en la classificació i tenen a tocar assegurar-se la participació en el proper Campionat de Catalunya de Club, que és el gran objectiu de la temporada dels hortencs, ja que en seran amfitrions. A Girona segueix líder el Alls Secs Piquen, a la espera del que faci Llofriu en el seu enfrontament contra Perxa d’Astor Taronja.


A 1a Divisió de Lleida, l’ensopegada de l’Olius A contra el Torà permet a Nayox Tàrrega i los del Huerto escapar-se una mica en la classificació. A Tarragona també va punxar el segon classificat, la Galera B, que va perdre una partida contra Perelló Sol, això permet al líder Perelló Bufavents tenir un coixí de 4 punts respecte dels galerencs.


La propera jornada serà la última de la 1a Fase de la 1a Divisió de Tarragona, i ja tenen plaça per formar part del grup que lluitarà pel títol el Perelló Bufavents i els equips A i B de la Galera. Cervol Vinaròs és qui ho té millor per ser el quart equip que lluitarà per les posicions d’honor. Aquesta jornada i la de la resta de clubs se celebrarà dies 9 i 10 de març, ja que el proper cap de setmana torna la competició individual.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: A Igualada van jugar Igualada-los del Huerto i Igualada B-Dental Tàrrega. Tàrrega es va enfrontar a Ponts, i a Sils Barri Pequín i Sils Estany van recuperar una partida endarrerida


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades