HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL MAL TEMPS CONDICIONA ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (04.03.2024)
     
 

El mal temps ha fet que en algunes de les seus previstes no s’hagi pogut celebrar la quarta jornada dels Circuits Individuals, i durant els propers caps de setmana hi haurà molts bitllaires que hauran de recuperar les partides perdudes.


Lluís Tolosa imparable – El millor jugador d’aquests circuits continua sent Lluís Tolosa (Nayox Tàrrega), que aquest cap de setmana ha tornat a fer tres grans partides (82+90+82), i porta un total de 994 punts en 12 partides (82,83 punts de mitjana). Altres jugadors destacats de la jornada han estat Manuel Morales de Torà (86+86+80), Joan Josep Segura i Jordi Burgas dels Alls Secs Piquen (82+82+76 i 78+74+90), i Nil Solé d’Igualada (82+80+71), entre d’altres.


En categoria femenina passa a liderar la classificació Dolors Cots (Olius), tot i tenir pendents les tres partides d’aquesta jornada, amb una mitjana de 78,11 punts. La segueixen en la classificació Núria Rebull (Perelló), Katia Martín (los del Huerto), Abril Asensio (Ponts), i Montse Serra (Vic Bitlles).


A banda de Lluís Tolosa i Jordi Burgas, també han aconseguit fer un 90 en aquesta jornada Emilio Calderón (Palamós) i Maria Cuenca (Alls Secs Piquen).


 


Les classificacions Sub 25 i les de les categories infantils estan pendents de la recuperació de partides de força bitllaires


 


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Ràpita – Els Monjos i Tàrrega han estat seu de la quarta jornada dels Circuits Individuals


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades