HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – JORNADA CLAU A 1A DIVISIÓ DE TARRAGONA  (08.03.2024)
     
 

La jornada 11 de la 1a Divisió de Tarragona és la última de la primera fase en que els 12 equips que formen el grup s’hauran enfrontat entre tots ells, i de la classificació que quedi després d’aquesta jornada en sortiran els equips que lluitaran pel títol de lliga i per classificar-se pel Campionat de Catalunya. Tres equips ja tenen la plaça assegurada: Perelló Bufavents, i la Galera A i B. La quarta plaça està en disputa entre Cervol Vinaròs i Catalònia Forn de Carlos.


També serà important la jornada al grup de 1a Divisió de Lleida, amb enfrontaments que poden marcar el futur del grup, com el Nayox Tàrrega – Olius A, o el Ponts – los del Huerto. També serà important per clarificar la part baixa de la classificació el duel entre Olius B – Igualada A.


A segona i tercera divisió aquesta jornada ha de servir per anar aclarint quins equips podran pujar o baixar de categoria a final de temporada. Destaquen els partits entre Colobrers B – Sant Llorenç la Mola del grup 2 de 2a de Barcelona, Emmurallats Castell – Gaserans en el grup 2 de Girona, i Miralcamp – Castellserà a 2a de Lleida.


Destaca també el fer que el C.B. Alt Congost, equip novell aquesta temporada, organitzarà per primera vegada una jornada de la 3a Divisió Grup 2 de Barcelona. Ho farà a les noves pistes de Sant Martí de Centelles i hi participarà l’equip local, el Viladecans B i dos equips de la Perestroika i el Siuranenc d’Horta


Foto: Tirada per la Marató de TV3 a Sant Martí de Centelles


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades