HOME
   
 
BITLLES CATALANES: JORNADA DECISIVA EN EL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (15.03.2024)
     
 

El proper cap de setmana 16/17 de març se celebra la 3a i última jornada classificatòria del Circuit de Parelles Mixtes. De la classificació que surti d’aquesta jornada, les 12 millors parelles es classificaran per disputar la gran final, que tindrà lloc el diumenge 2 de juny a les pistes de la Zona Esportiva de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental).


El dissabte dia 16 al matí hi haurà competició a les pistes d’Igualada (Anoia), i les de la Galera (Montsià), mentre que a la tarda n’hi haurà a la Zona Esportiva Tomàs Claramunt de Calella (Maresme). Diumenge matí es competirà en quatre localitats diferents: Palamós (Baix Empordà), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), i Jesús (Baix Ebre)


La classificació provisional està encapçalada per la parella del C.B. la Galera formada per Vicky Castell i Nil Solà, seguits en segona posició per Elisenda Gálvez i Manuel Fuentes del C.B. Termites Llefià, i la parella del C.B. Perelló que formen Núria Rebull i Joan Lluís Brull. La lluita per entrar a la final es preveu molt interessant i la emoció fins el final de la jornada està garantida


Foto: Diferents parelles que participen en el Circuit de Parelles Mixtes


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades