HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS – ELS LÍDERS NO AFLUIXEN  (16.04.2024)
     
 

No hi ha canvis en el lideratge de les diferents classificacions dels Circuits Individuals de bitlles catalanes. Lluís Tolosa (Nayox Tàrrega), continua al capdavant de la classificació Sènior Masculina, seguit pel seu company d’equip Josep Rius i de Joaquim Caballé (la Penya del Bistec). Per la seva banda, Núria Rebull (Perelló), segueix primera en categoria femenina, seguida de Katia Martín (los del Huerto), i Montse Serra (Vic Bitlles).


Nil Solà (la Galera), és el primer Sub 25 masculí, per davant de Biel Poch (la Penya del Bistec), i Àngel Asensio (Ponts). En Sub 25 femení, Carla Muntada (Olius), lidera la classificació, seguida de les jugadores del Catalònia de Jesús, Sofia Ortega i Marta Subirats.


Aquest cap de setmana s’han aconseguit 11 partides perfectes de 90 punts: Manel Aguilar (Vall-llobrega), i Arturo Gutiérrez (Vilabrú), ho van aconseguir dissabte, mentre que diumenge ho van Iulian Bultoc i Quim Caballé (la Penya del Bistec), Montse Serra (Vic Bitlles), Xavi Mena (Perxa d’Astor), Tello Berrocal (Alls Secs Piquen), Núria Rebull (Perelló) Alexandru Ursu (Ponts), Antònia Soria (Bellpuig), i Jorge Bort (Siuranenc d’Horta), que ja en porta tres en aquesta competició.


La última jornada dels Circuits Individuals se celebrarà el cap de setmana 4/5 de maig, i de la classificació final en sortiran els bitllaires classificats pels diferents campionats de Catalunya. El Infantil, que inclou les categories infantil, alevina i benjamina, es jugarà a la Galera (Montsià), el dissabte 1 de juny, mentre que l’absolut i sub 25 es farà a Tordera (Maresme), el diumenge 9 de juny.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Núria Rebull va fer un 90. Tàrrega, Cornellà de Llobregat, la Sénia i el Perelló van ser seus dels Circuits Individuals


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades