HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PENÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA  (20.04.2024)
     
 

S’acosta el final de lliga i els resultats dels enfrontaments poden ser decisius per les classificacions finals de les diferents categories i grups. A 1a Divisió de Barcelona la lluita se centra en la part baixa de la classificació, ja que hi ha 5 equips amb possibilitats de baixar de categoria, mentre que per la part alta La Penya del Bistec A i Siuranenc A són matemàticament primer i segon, i ja s’han assegurat una plaça pel Campionat de Catalunya.


Els Alls Secs Piquen ho tenen tot de cara per ser campions de la 1a de Girona, però el segon lloc encara no està clar, i l’enfrontament entre Palamós i Llofriu pot clarificar o complicar encara més la classificació. A Lleida no hi ha res decidit, ni en la lluita pel títol ni per evitar el descens, i aquest cap de setmana destaquen els enfrontaments entre Ponts i Olius B, Torà – los del Huerto i Nayox Tàrrega – Igualada.


A Tarragona el Perelló Bufavents, que s’enfronta a la Galera A, té la primera oportunitat per proclamar-se campió de lliga matemàticament, i si més no, assegurar la plaça pel Campionat de Catalunya, a la que ja no pot optar el Cervol Vinaròs, que jugarà contra el segon classificat, l’equip B de la Galera.


L’emoció també està garantida en els grups de 2a i 3a divisió, amb enfrontaments destacats, com són el Sant Llorenç la Mola – Can Folguera, els Cremats A – Torrent, Barri Pequín – CMX Far, Miralcamp – Igualada B, i Viladecans B – Siuranenc E


Foto: Los del Huerto i Olius B es van enfrontar la jornada 12 a Cervera


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades