HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA PENÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA DEIXA FORÇA COSES A L’AIRE  (22.04.2024)
     
 

Quan només queda una jornada de la Lliga Catalana tant sols es coneix el campió d’un dels quatre grups de 1a Divisió. La Penya del Bistec, tot i ser superat pel COP en la jornada del cap de setmana passat és el virtual campió del grup de Barcelona, seguit pel Siuranenc A. En aquest grup també s’ha resolt la cua de la classificació , i Va Tornem-hi i Guinardó A baixaran a segona divisió la propera temporada.


Alls Secs Piquen ho té tot de cara per proclamar-se campió de Girona, mentre que Llofriu i Perxa d’Astor Negre no ha resolt el segon lloc, ja que tots dos van perdre una partida dels seus enfrontaments contra Palamós i Vall-llobrega. CMX Torretes i Perxa d’Astor Taronja, que aquest cap de setmana han recuperat partides endarrerides ja són equips de 2a Divisió.


A Lleida el Nayox Tàrrega va aconseguir un fantàstica partida de 336 punts contra el Igualada A, però va perdre la segona per 294 a 319. La última jornada, els de l’Urgell es jugaran el títol amb los del Huerto, que van superar al Torà amb dues bones partides de 304 i 308 punts, i que en tindran prou guanyant una partida contra els de Tàrrega per ser campions.


A Tarragona el Perelló Bufavents i la Galera B és jugaran el títol en la última jornada. Els del Baix Ebre en tindrien prou empatant una partida contra els galerencs. Aquest cap de setmana el Bufavents va fer un molt bona partida de 316 punts, però va afluixar en la segona i va perdre contra la Galera A.


El Dental Tàrrega de la segona de Lleida i el Catalònia Forn de Carlos de la primera de Tarragona també van fer una gran partida cadascun, 330 punts els urgellencs per 326 els del Baix Ebre.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Ràpita i Siuranenc B es tornaran a enfrontar a 1a divisió la propera temporada. Barri Pequín i Emmurallats Torres tenen partides pendents. Josep Rius (Tàrrega), va fer un 90


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades