HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORNADA FINAL DE LA 3A LLIGA CATALANA INFANTIL  (25.04.2024)
     
 

Les pistes de bitlles de la Zona Esportiva les Comes d’Igualada (Anoia), acolliran aquest proper diumenge 28 d’abril, la setena i última jornada de la tercera Lliga Catalana Infantil, en la que hi han participat 11 equips de 7 clubs diferents: dos equips del C.B. Olius, tres del C.B. la Sénia, dos del C.B. la Penya del Bistec, i un equip de C.B. Perelló, C.B. Catalònia de Jesús, C.B. la Galera i C.B. Siuranenc d’Horta.


Els equips d’Olius són primer i segon a la classificació de la Lliga. L’equip A dels del Solsonès té un còmode avantatge sobre la resta de classificats i és el virtual campió de lliga. La Galera és segon de la classificació, però només el separen 11 punts dels tercers, l’Olius B, que de ben segur lluitarà fins el darrer llançament per mirar de superar als seus rivals. Perelló és el quart classificat, mentre que els Estels de la Sénia es jugaran la cinquena posició amb els seus companys de l’Olivera Senienca, mentre que més endarrerits hi trobem la Penya del Bistec Blanca, Benjamí la Sénia i la Penya del Bistec Negra. Tancant la classificació el Catalònia Forn de Carlos i el Siuranenc d’Horta.


La jornada començarà a les 10 del matí amb l’arribada de tots els participants, i a dos quarts d’11 començarà la primera de les dues partides que disputaran tots els equips. Està previst fer el lliurament de trofeus als tres primers una mica abans de la una del migdia.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Sénia (Montsià), va acollir la jornada final de la temporada passada. Els tres primers classificats 2022/23


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades