HOME
   
 
BITLLES CATALANES: ÚLTIMA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (03.05.2024)
     
 

Aquest cap de setmana se celebra la última jornada del Circuits Individuals de bitlles catalanes corresponents a la temporada 2023/2024, jornada en que es decidiran els primers llocs de les diferents categories i els i les bitllaires que es classificaran pel Campionat de Catalunya Individual.


En categoria Sub 25, Sènior i Supersènior es faran les tres últimes partides de les 18 de què consta la competició, i per fer les classificacions finals es tindran en compte les 12 millors de cada participant. En les categories infantil, alevina i benjamina el total de partides és de 12 i compten per la classificació final les 8 millors.


Amposta (Montsià), Tàrrega (Urgell), Ponts (Noguera), Igualada (Anoia), Mont-ras (Baix Empordà), Sils (Selva), i Olius (Solsonès), són les seus on hi haurà competició el dissabte dia 4, mentre que diumenge hi haurà competició a Vall d’Hebron, Barcelona (Barcelonès), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Torelló (Osona), el Perelló (Baix Ebre), la Sénia i la Galera (Montsià), Bellpuig (Urgell), Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), Hostalric (Selva), Llofriu (Baix Empordà), i repeteix Olius (Solsonès).


El Campionat de Catalunya Infantil se celebrarà a la Galera (Montsià), el proper 1 de juny, mentre que l’Absolut i Sub 25 tindrà lloc a Tordera (Maresme), el diumenge 9 de juny.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: El Perelló serà una de les seus de la última jornada dels Circuits Individuals


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades