HOME
   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZEN ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (08.05.2024)
     
 

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la última jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, que ha confirmat als bitllaires més en forma de la temporada. Lluís Tolosa, del Nayox Tàrrega ha estat el millor de tots els participants en els circuits amb una mitjana de 8,50 punts per partida!!! Dolors Cots, de l’Olius, ha estat la millor de les dones amb 81,08 punts de mitjana. També en les categories de joves s’han obtingut grans resultats, destacant els 79,83 de Nil Solà (la Galera), i els 78,75 de Carla Muntada (Olius), ambdós de categoria sub 25. Aran Badia (Olius), ha aconseguit un fantàstic 78,88 de mitjana sent jugador de categoria alevina.


El C.B. Olius ha estat el clar dominador de les diferents categories femenines, guanyant totes les categories excepte la benjamina. Carme Canals en categoria supersènior (majors de 70 anys), en sènior la primera ha estat Dolors Cots, Carla Muntada, en Sub 25, Ainhoa Manau, en infantil, i Claudia Muntada en alevina. Júlia Sales de la Sénia, ha estat la vencedora en categoria benjamina.


En homes el campió supersènior ha estat Lluís Tolosa (Nayox Tàrrega), en sènior i sub 25 Josep Rius (Nayox Tàrrega), i Nil Solà (la Galera), han sigut els millors, mentre que en categoria infantil ha vençut Oriol Riera (Olius). Aran Badia (Olius), i Toni Calabuig (la Galera), han estat primers en categoria alevina i benjamina respectivament.


Els millors jugadors i les millors jugadores dels Circuits disputaran els diferents campionats de Catalunya: el dissabte 1 de juny a la Galera (Montsià), se celebrarà el campionat de les categories infantils, mentre que el diumenge 11 de juny es jugarà a Tordera (Maresme), es farà l’absolut i sub 25.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tolosa, Martín i Vilanova, vencedors 2022/2023. Tirades a El Pi de Sant Just i la Galera. A el Perelló Brull (Perelló) i Solà (la Galera) van fer un 90. El jovent dels Fartucs classificat pel Campionat de Catalunya.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades