HOME
   
 
BITLLES CATALANES: LA PENYA DEL BISTEC CAMPIÓ DE CATALUNYA PER TERCERA VEGADA  (08.07.2024)
     
 

L’equip del C.B. la Penya del Bistec de Tordera, format per Biel Poch, Xavier Comas, Llorenç Serra i Joaquim Caballé, s’ha proclamat per tercera vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat al barri d’Horta de Barcelona, el dia 7 de juliol, superant en una gran final a l’equip del  Auto Nayox Tàrrega, per 310 a 303, sumant aquest títol als dos que havia aconseguit els anys 2015 i 2021.


En aquesta 29a edició del campionat de Catalunya hi han participat els 2 millors equips dels quatre grups de 1a Divisió de la Lliga Catalana de Bitlles. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els dos millors s’han classificat per a la gran final. L’equip del Maresme, ha entrat com a segon millor equip en les partides classificatòries, darrera el Nayox Tàrrega. El tercer classificat ha estat el C.B. Siuranenc d’Horta, que fins ben entrada la segona partida ha tingut opcions de jugar la final. Quart ha estat Alls Secs Piquen de Mont-ras, empatats a punts amb el Siuranenc, i darrera els de l’Empordà s’han classificat Perelló, los del Huerto (Cervera), la Galera i Llofriu


El lliurament de trofeus ha anat a càrrec d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de bitlles i bowling, acompanyat de les conselleres del Districte d’Horta-Guinardó Lina Huélamo i Carme Cánovas, a més de David Basco, president del Club de Bitlles Siuranenc d’Horta, organitzador del campionat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Els tres primers classificats del Campionat de Catalunya de Clubs 2024


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades