HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CBC LLOFRIU, CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (02.07.2012)
     
 
 

 


 


 


 


 


 


 


 




El C.B.C. Llofriu es proclamar campió de la novena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge a Igualada. L’equip de Llofriu, format per David Rechas, Oscar Pont, Josep Alsina, Antonio Velasco, Andreu Torres, Antonio Muñoz i Manuel Velasco, va cloure amb aquest títol un fantàstica temporada, on també ha estat campió del Campionat de Catalunya, del grup 10 de la Lliga Catalana i de la lliga Girona. A més Antonio Velasco es va proclamar el passat 3 de juny campió de Catalunya Individual.


Les partides de quarts de final van se força igualades. El C.B. Tàrrega es va imposar a C.B.C. l’Empordanet, per 340 a 304, el C.B. Anglesola al C.B. Igualada, per 342 a 326, el Llofriu al C.B.C. Alls Secs Piquen, per 362 a 353, i el C.B. Siuranenc d’Horta al C.B. Benavent de Segrià, per 324 a 322. En les semifinals el Tàrrega es va imposar fàcilment a l’Anglesola (376 a 320), i el Llofriu va haver de patir fins a l’última tirada per superar al Siuranenc d’Horta. En la final, l’equip gironí de Llofriu va superar amb comoditat el Tàrrega per un contundent 374 a 317.


La “Final a vuit” va estar organitzada pel C.B. Igualada i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Monserrat Roset, presidenta del club igualadí, va estar acompanyada per Jordi Pont, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Igualada, i Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB.


 


Fotos: L’equip campió,  C.B.C. Llofriu i els equips del C.B.C. Llofriu i C.B. Tàrrega


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades