HOME




   
 
BOWLING TENPIN: L’EQUIP DEL DIAGONAL, CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ  (09.07.2012)
     
 



L’equip masculí del Club Diagonal de Barcelona, format per Marcial Ovide, Moisés Pérez, Axel Guimó, Francisco Hernández, Ricardo Gallego i Benito Boira, guanyen la lliga catalana de primera divisió masculina per quart any consecutiu, en la final celebrada el passat 17 de juny a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.


La competició va destacar pels bons resultats dels participants, com ara la partida perfecta, 300 pals, assolida per Axel Guimó,  així com les sumes individuals que van superar els 220 de mitjana. Carlos Dominguez del Club Cat Bowling Figueres amb 2295 pals (229,50 de mitjana), Àlvar Cardona del Club Barcelona amb 2274 pals (227,40 de mitjana), Marcial Ovide, amb 2227 (222,70 de mitjana), Axel Guimó, 2220 pals (222 de mitjana) i Artur Colomer del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès amb un total de 2210 pals (221 de mitjana).


A la final pel títol, hi van prendre part els tres millors equips dels grups A i B de la fase de classificació. La segona posició va ser per a l’equip del Club Barcelona format per Josep Guàrdia, Àlvar Cardona, Manel Ciero, Álvaro José Cardona i Jordi Martí, i la tercera per a l’equip del Joventut Al-Vici C.B. de Barcelona format per Lluís Montfort Rifé, Fernando Gómez, David Ansaldo, Joan Creus i Carlos Iranzo.


Dissabte 16 de juny va tenir lloc la final de permanència a la mateixa instal•lació. Els equips dels Clubs Seven-3 A de Sant Esteve Sesrovires, Club Esportiu Black Bowl A, de Platja d’Aro i Comarcal A de Terrassa són els equips que mantenen la categoria per a la propera temporada.




http://www.tbowling.cat/lligacat_resultats.asp


 




Foto: L’equip campió


 


 


 

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades