HOME

BOWLING SIX: ALBIOL I ARQUES, CAMPIONS DE LA PROVA DE PARELLES DE LA I COPA INTERCONTINENTAL  (13.07.2012)

Ahir, 12  de juliol, va començar la I Copa Intercontinental de Bowling Six a l’estadi “La Cuna del Mágico” de San Salvador (El Salvador) amb la cerimònia inaugural que va comptar amb la presència de Jaime Rodríguez, president de l'NDES, Eduardo Palomo, president del COES, i els presidents de les federacions de Guatemala, Gustavo López, i del Salvador, José Guandique..

La prova de parelles, la primera del campionat, va enfrontar les 10 parelles masculines i femenines de les seleccions de Guatemala, El Salvador i Catalunya. Cada parella (doble )  va jugar quatre partides, la suma de punts de les quals  establí la classificació.

Gerard Albiol i  Sergi Arques, amb 582 punts, van encapçalar la classificació masculina per 12 punts d’avantatge sobre la parella del Salvador, Luis Maravilla i Marvin Escolar, 570 punts. Kevin Méndez i José Osorio de Guatemala, amb 527 punts, van obtenir la 3ª posició.

Marta Solé Font i Mariona Llorens Muñoz, amb 539,  es van classificar en tercera posició, a un punt de les segones, Gloria i Blanca Cortez, de l’equip del Salvador (540 punts). Claudia i Dorca Barrios de Guatemala en foren les campiones, amb 555 punts.

Marta Solé i Sergi Arques ocupen la 1ª i la 2ª posició,respectivament de la classificació individual provisional.

(vegeu-ne els resultats al PDF en l’apartat retall de premsa).