HOME




   
 
BOWLING TENPIN: 34È TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA  (16.07.2012)
     
 
 La 34a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Bowling, dotzena prova del Circuit Europeu EBT Gold 2012, que tindrà lloc del 17 al 22 de juliol a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona, obre les seves portes amb un èxit d’inscripció.

Més 130 jugadors i jugadores, procedents de 21 federacions d’Europa, Àsia i Amèrica, han confirmat la seva participació en aquest torneig, homologat per l’ETBF i WTBA, i obert a jugadors i jugadores de totes les federacions membres de la WTBA, sense cap tipus de restricció.


Cal esmentar la presència dels finalistes de la 33a edició, Martin Larsen i Robert Andersson, els jugadors de la PBA, Amletto Monacelli (Veneçuela) i Brian Voss (EUA), els juvenils europeus més destacats del mundial sub 21 celebrat recentment a Bangkok, Kim Bolleby, Johan Hellden i Sandra Andersson de Suècia i Pertu Jussila de Finlandia, els millors jugadors i jugadores classificats per l’EBT Masters 2012 i l’equip masculí i femení de la de la selecció catalana.


Les sèries de classificació tindran lloc de dimarts a dissabte. Les finals de diumenge, a partir de les 9 del matí, es podran veure per Internet a través del web www.fcbb.cat, gràcies a Bowlingcat TV, i en directe a les instal·lacions de Bowling Pedralbes ja que la competició és oberta al públic gratuïtament. El canal Esports 3 de Televisió de Catalunya i Eurosport oferiran en directe la final.


La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquesta competició amb el suport de l’Excel·lentissim Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


Foto: Martin Larsen, campió 33a edició


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades