HOME




   
 
BITLLES CATALANES: INAUGURACIÓ DE LES PISTES DE CASTELLAR DEL VALLÈS  (08.08.2012)
     
 






















Des del passat diumenge 22 de juliol, el C.B. Castellar disposa d’unes noves instal·lacions a la Zona Esportiva de Castellar del Vallès gràcies a la col·laboració de l’ajuntament, que ha cedit els terrenys, amb els membres del club, que hi han aportat la mà d’obra en la construcció de  15 pistes per a la competició oficial i de les 4 pistes d’entrenament.


En la inauguració hi van intervenir el president del C.B. Castellar, Ricard Miras, el director de Competicions de Bitlles de la FCBB, Toni Solé, i l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez que va tallar la cinta commemorativa i va fer la primera tirada.


Posteriorment es va disputar un campionat on van participar el C.B. la Galera, el C.B. Albesa, el C.B.C. Llofriu, el C.B. Siuranenc d’Horta i un combinat de jugadors d’equips de la província de Barcelona en representació de la FCBB, a més de dos equips del club amfitrió.


El vencedor del campionat va ser el C.B.C. Llofriu, seguit de la Galera i el Siuranenc d’Horta, sent dos jugadors d’aquest últim club, Ferran Herrera i Clara Solé, els més destacats en l’apartat individual.


Tots els participants van rebre obsequis de part del C.B. Castellar i la regidora de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, Pepa Martínez, va lliurar els trofeus del campionat.


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades