HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CBC LLOFRIU GUANYA EL GRAN PREMI CATALUNYA A CERVERA (VÍDEO)  (18.09.2012)
     
 

El C.B.C. Llofriu es va imposar en la IV edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes disputat el passat 15 de setembre a les pistes del C.B. Ametllers a Cervera. L’equip del Baix Empordà, format per Josep Alsina, Andreu Torres, Antonio Muñoz, Oscar Pont, Manolo Velasco i David Rechas, amb un total de 738 punts, va superar els altres tres equips participants: el C.B. Ametllers i les seleccions catalanes absoluta i sub 25.


La competició constava de dues partides, i en segon lloc, amb 725 punts, es va classificar la selecció sub 25, formada per Sergi Arques (Deltebre), Mariona Llorens (Penya del Bistec), Marta Solé (Siuranenc d’Horta), Gerard Albiol (la Galera), i Jordi Santamaria (Ponts).


El tercer lloc, a un sol punt de la sub 25 (724 punts),  va ser per  a la selecció absoluta, formada per Lluís Tolosa (Vallverd), Ascensión Hidalgo (St. Llorenç la Mola), Dionisio Carrera (los del Huerto), Clara Solé (Siuranenc d’Horta), Antonio Velasco (Llofriu), i Anna M. Suñé (Ametllers).


L’equip amfitrió es va classificar en quart lloc (703 punts), tot i haver estat el millor en la primera partida (368). Els de Cervera va alinear Jesús Carbonell, Roser Enrich, Enric Font, Antoni Macià, Ramon Burgos i Ramona Citoler.


Jaume Carcasona, regidor d’esports de la Paeria de Cervera, i Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, van acompanyar Antoni Macià, president del Club de Bitlles Ametllers, que organitzar aquesta competició conjuntament amb la FCBB, amb el suport de la Paeria de Cervera, la Unió de Federacions Esportives i el Consell Català de l’Esport.


 REPORTATGE UFEC TV:


 http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=1608&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions=


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades