HOME




   
 
BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ CAMPIÓ DEL TORNEIG XTREME  (29.11.2012)
     
 
 Axel Guimó (Club Diagonal) va guanyar la 2a edició del Torneig Xtreme Bowling Club, que va tenir lloc diumenge passat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

Un total de 71 esportistes de 18 clubs d’arreu de Catalunya, van participar en aquesta segona edició del torneig. Axel Guimó va passar amb comoditat les diferents etapes de la final,  en vuitens de final es va desfer d’Artur Colomer (Club Sweetrade) per 2 a 0,  a quarts de final es va imposar al jove David López (Club Seven-3), en semifinals, Axel Guimó, es va imposar a Sergi Montaña (Club Barcelona) mentre Enric Muñoz (Club Seeker’s) s’imposava a Cristian Justicia (Club Black Bowl). 


Classificacions: 1. Axel Guimó (Club Diagonal); 2. Enric Muñoz (Club Seeker’s); 3. Sergi Montaña (Club Barcelona); 4. Cristian Justicia (Club Black Bowl); 5. Àlvar Cardona (Barcelona).


L’acte de lliurament de trofeus va anar a càrrec de Ramon Agustín, president del club i dels membres de la junta directiva. Elisabet Cejudo va lliurar el premi al campió.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades