HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 25È ANIVERSARI DEL CLUB DE BITLLES GUINARDÓ  (18.12.2012)
     
 























El Club de Bitlles Guinardó va celebrar el seu 25è aniversari, dissabte 15 de desembre amb una competició commemorativa en la qual van participar els clubs de Barcelona amb la presència, entre d'altres, de la regidora del Distriste i el president de la FCBB.


El Club de Bitlles Camp de l’Arpa format per Josep Babot, Andrés Garzón, Albert Salvà, Manel Dasilva i Carlos Simón, es va adjudicar el trofeu al millor classificat, seguit per l’equip format per Simeon Murillo, Manel Torregrossa, Jordi Mitjana i José Gaitan, del club de Bitlles COP, el tercer lloc va ser per a l’equip del club amfitrió format per Gaspar Villalon, Araceli López, Manel Cancio i Fernando Rubio.



A l’inici de l’acte Joan Martínez, president del Club Guinardó, va rebre de mans de Joan Ricart,  president de la Federació Catalana, una placa commemorativa.


La competició es va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus i records a càrrec de Francina Vila, regidora del Districte, Roser Romero, gerent de la FCBB, i Joan Martínez.

A més, Francina Vila va  lliurar al Club un guardó en reconeixement a la seva trajectòria en aquests 25 anys i Toni Solé, president del Club de Bitlles Siuranenc d’Horta, també va lliurar un record al Club.


El Club de Bitlles Guinardó va ser el primer club de bitlles catalanes que es va federar- Ell novembre de l’any 1987 es va fundar el club  impulsat per Gaspar Aguayo i un grup d’amics.  L’any 1988  es van federar, coincidint amb la inclusió de les bitlles catalanes a la Federació com a modalitat esportiva. En  aquells moments el club es va anomenar “ Club de Bitlles La Cava – Guinardó 87, des de l’any 2004 s’anomenen Club de Bitlles Guinardó.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades