BOWLING TENPIN: NÚRIA CRESPO I ALEXANDER MAYOR CAMPIONS DEL TORNEIG DE NADAL DE L’ESCOLA DE BOWLING  (07.01.2013)

Diumenge 23 de desembre  es va celebrar el tradicional torneig de Nadal de l’escola de bowling, amb la participació de 13 nens i nenes de l’escola catalana de bowling tenpin.

Núria Crespo es va erigir com a campiona femenina amb un total de 338 pals, seguida per Marina Sardà amb 309 pals, la tercera posició de la categoria femenina va ser per Yaiza Ochoa amb 274.

Em categoria masculina el títol de campió va ser per Alexander Mayor amb un total de 359 pals. La segona posició va anar molt disputada entre Marc Martínez que finalment es va fer amb el guardó i Carlos Collado amb un total de 284 i 268 pals respectivament.

La competició va estar organitzada pel responsable de l’escola, Marcial Ovide, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i el Consell Català de l’Esport.