BOWLING TENPIN: ARTUR COLOMER I CRISTINA SANZ, CAMPIONS DE CATALUNYA DE LA PROVA INDIVIDUAL  (28.01.2013)

Artur Colomer, del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, i Cristina Sanz, del Club Diagonal, es van erigir campions, del XVI Campionat de Catalunya, celebrat del 9  al 27 de gener a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

Artur Colomer, amb un total de 3825 pals, (212,50 de mitjana) va guanyar amb  comoditat la final que va tenir lloc dissabte, seguit  per Álvaro -José Cardona, del Club Barcelona (3735 pals). Marcial Ovide (3675 pals) del BC Diagonal de Barcelona, amb una sèrie final de 1301 pals, va assolir la 3a posició.

Diumenge 27 va ser el torn de la final femenina, Cristina Sanz (3414 pals), del Club Diagonal, va vèncer la prova en una ajustada final amb la companya d’equip Roser Romero (3322 pals) i Lia Mojarro (3291 pals )del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires.

Les millors sèries han estat per a Marcial Ovide i Roser Romero amb 1301 i 1211 pals respectivament, i les millors partides, les van assolir Cristina Sanz, amb 244 pals, i Artur Colomer, amb 268 pals.

La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.

Dissabte 23 de febrer comencen les sèries de classificació de la prova de parelles que acolliran les pistes de Bowling Pedralbes de Barcelona.