HOME
   
 
BITLLES CATALANES: ÈXIT D’INSCRIPCIÓ ALS CIRCUITS INDIVIDUALS   (06.02.2013)
     
 

El cap de setmana 9 i 10 de febrer es posa en marxa la competició individual de bitlles catalanes d’aquesta temporada. En aquesta segona edició dels Circuits Individuals, dividits en categories d’edat, hi ha hagut una gran inscripció que supera els 550 participants.


Dissabte dia 9 es disputarà la primera jornada dels circuits Infantil (per a jugadors/es de categoria benjamina, alevina i infantil), i el Sub 25 (cadet, juvenil i sènior menor de 25 anys). Hi haurà competició a Linyola (Pla d’Urgell), Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), Jesús-Tortosa (Baix Ebre), i Mont-ras (Baix Empordà).


El diumenge 10 es posarà en marxa el Circuit Sènior (per a jugadors/es cadets, juvenils i sèniors de totes les edats), a Godall (Montsià), Vall d’Hebron i Horta (Barcelona), Viladecans (Baix Llobregat), Torelló (Osona) Cervera (Segarra), Os de Balaguer (Noguera), Tordera (Maresme), i Palafrugell (Baix Empordà).


Les següents jornades d’aquests circuits es disputaran els caps de setmana 16 i 17 de març, 27 i 28 d’abril i 11 i 12 de maig. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran per al Campionat de Catalunya Individual, que se celebrarà a Cervera (Segarra), el dia 9 de juny.


La competició està organitzada per la federació catalana de bitlles i bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


Foto: Ascensión Hidalgo i Antonio Velasco, campions individuals de Catalunya 2012


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades