BOWLING TENPIN: GUIMÓ-PÉREZ I MOJARRO SÁNCHEZ , CAMPIONS DE LA PROVA DE PARELLES DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (11.03.2013)

Axel Guimó i Moisés Pérez, en categoria masculina, i Lia Mojarro i Meritxell Sánchez, en la femenina, han estat els campions de la prova de parelles dels XVI Campionat de Catalunya de Bowling, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts el 9 i 10 de març.

En la final masculina, Axel Guimó i Moisés Pérez (Club Diagonal de Barcelona) es van erigir campions en una ajustada i emocionant final amb Artur Colomer i Raúl Gálvez (Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès). Després de 36 partides, el campionat es va decidir a la darrera tirada, 49 pals de diferència van donar la victòria a la parella del Diagonal. Daniel Soria i Pedro Tudela (Club New Strikes de Barcelona) van assolir la  tercera posició.

En la final femenina, Lia Mojarro i Txell Sánchez (Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires),  líders en tot moment, van ser les justes campiones. Tot i això, Roser Romero i Cristina Sanz (Club Diagonal) van estar a punt de capgirar el marcador. Mònica Boldó i Sandra Torrents (Club Diagonal) van obtenir la tercera posició.

Per categories, Pedro López i Manuel Hernández (Club Cats de Mataró) han estat els campions de 2a, Juan Bustos i David López (Club Seven-3 ), de la 3a categoria, i Irene Molera i Francisca Meléndez (Club Terrassa), campiones en la 2a categoria femenina.

La competició està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.