BOWLING TENPIN: L’EQUIP DEL TERRASSA, CAMPIÓ DE LLIGA DE 3A DIVISIÓ MASCULINA  (09.04.2013)

L’equip B del Terrassa Bowling Club va vèncer l’equip B del Club Cat Bowling Figueres per 2 punts, en una emocionant final d’ascens de la tercera divisió que va tenir lloc diumenge 7 d’abril al Bowling Center de Blanes.

L’equip del Club Terrassa B, format per José Antonio Góngora, Efrain Fuenzalida, Ivan Agustin i els germans Alejo i Manuel Soriano, es va erigir campió amb un total de 32 punts.

En segona posició, es va classificar l’equip del Club Cat Bowling Figueres B amb 30 punts, format per Daniel Cuartero, Jordi Duran, Rafael Hernández, Miguel Ángel Peña, Jordi Vásquez i Xavier Besa.

El tercer lloc va ser per a l’equip A del Terrassa Bowling Club, format per José Antonio Encinas, Avelino Antunez, David Barco, Josep Caralt i Andrés Ferrer, amb un total de 28 punts. Els equips Terrassa B, Cat Figueres B i Diamond B van assolir l’ascens a 2a divisió.

Un total de 12 equips d’arreu de Catalunya han format la 3a divisió de la temporada 2012-2013. Els equips Mediterrània B, Diagonal B, Terrassa A, Granollers B, Xtreme B i Diamond B, mantenen la categoria per a la propera temporada, mentre que els equips, Seeker’s A, Fartucs i Penedès B, baixen a la 4a divisió.

Foto 1: Equip campió

Foto 2: Terrassa B, Cat Bowling Figueres, Terrassa A