HOME




   
 
BOWLING TENPIN: MOISES PÉREZ I PIERRE-LUC SÁNCHEZ, CAMPIONS DEL X TORNEIG SEVEN-3   (30.04.2013)
     
 
Moises Pérez i Pierre-Luc Sánchez (Club Diagonal)  es van proclamar campions del 10è Torneig de Parelles Seven-3, en imposar-se per 24 pals a  Francisca Núñez (Club Barcelona) i Axel Guimó (Club Diagonal), en la darrera partida de defensa de posició. La parella guanyadora es va classificar en primer lloc a la fase de classificació mantenint la posició en tot moment, cal destacar la partida perfecta, 300 pals, que va assolir Pierre-Luc Sánchez a la final.

En l’enfrontament entre els 2ns i 3r classificats, la parella Núñez-Guimó es va imposar a  Cristina Sanz i Marcial Ovide  (Club Diagonal) per 379 a 351.


El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec  d’Albert Roca, president del club,  i Meritxell Sánchez, directora del torneig. Un total de 35 parelles van participar en la 10a edició del Torneig Seven-3, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts del 20 al 29 d’abril.


La competició organitzada pel Club Seven-3  ha comptat amb el patrocini del patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i els centres Cruz Navarro i la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Baix Bowling.


Classificació final: 1. Moisés Pérez – Pierre-Luc Sánchez; 2. Francisca Núñez – Axel Gimó; 3. Cristina Sanz Marcial Ovide; 4. Keyla Vásquez – Sergi Retamal; 5. Lia Mojarro – David López; 6. Sandro Oliva – Emiliano Panades ; 7 José Martínez – Joan Albert; 8 Íngrid Julià – Jordi Tubella; 9 Carlos Figuls – Xavier Piqué; 10. Àlvar Cardona – Sergi Montaña; 11. Carlos Martí – Carlos Domínguez; 12. Artur Colomer – Raúl Gálvez.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: finalistes amb Albert Roca i Txell Sánchez


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades