HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA GALERA, CAMPIÓ DE LA LLIGA DE TERRES DE L’EBRE A CAMARLES  (07.05.2013)
     
 

La Galera A es va erigir campió de primera divisió de la Lliga de Terres de l’Ebre de bitlles catalanes que va acollir, com és tradició, Camarles l’1 de maig. L’equip, format per Joan Lleixà, Enrique Palacios, Salvador Monrós, Gerard Albiol i Vicent Albiol, va obtenir un total de 50 punts.


Amb 44 punts, es van classificar en segon lloc, l’equip  A de la Cava, amb Santiago i Joan Bo, Josep Castells, Maria Cinta Bonet i Josep Gilabert, i en tercer lloc, l’equip A de Vinaròs, format per Gregorio Herrero, Cristobal Santpau, Ramon Sáez i Sebastián Montserrat.


En la segona divisió, va vèncer l’equip B de La Cava tot i empatar amb 50 punts amb el 2n classificat. Formaven l’equip Jaume Fandos, Juan L- Culvi, José Casanova P, José Casanova B, Josep Maria Ortiga i Anibal Casanova. En segon lloc, es va classificar el Godall B, format per Miguel García, Paquita Matamoros, Miquel Millan, Manel Carrillo, Carlos Bordes i Manolo Pérez. El Vinaròs C, amb Joaquim Montserrat, Bautista Cardona, Joan Cervera, Consuelo Pérez i Vicente Casaus, s’adjudicà la tercera posició, amb 46 punts.


Abundio Quesada (Els Valentins) i Josep Maria Martí (Santa Bàrbara) encapçalen la classificació individual de primera divisió. Enric López i Josep Casanova del Club Catalonia – Jesús, van ser els millors de la 2a divisió.


El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Martí Fermí, president de Camarles,  i Gemma Millan, delegada de la Lliga de Terres de l’Ebre. Tot seguit es va celebrar  el tradicional dinar de germanor.


Un total de 34 equips han participat a la Lliga de Terres de l’Ebre, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades