BOWLING TENPIN: DOBLET PEL BC DIAGONAL A LA PROVA DE TRIOS DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA 2013  (19.05.2013)

Els equips femení i masculí del B.C. Diagonal aconsegueixen la medalla d’or en la

prova de trios, del XVI Campionat de Catalunya, celebrada a les instal·lacions

de Bowling Pedralbes de Barcelona, del 4 al 16 de maig.

Formaven el conjunt femení campió Roser Romero, Íngrid Julià i Cristina Sanz, i el

masculí,  Axel Guimó, Moisés Pérez i Marcial Ovide.

Dimecres 15 de maig va tenir lloc la final femenina, l’equip del Diagonal va superar per

332 pals  l’equip del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires format per Meritxell Sánchez, Lia Mojarro i Sandra Oliva. La medalla de bronze va ser per a l’equip del Nou Bowling Club de Mataró, format per Montserrat Sánchez, Gemma García i Susanna Llaona, el conjunt de

Mataró també aconsegueix la millor classificació de 2a categoria femenina.

La final masculina es va celebrar dijous 16, amb la participació dels 12 millorsequips classificats. L’equip del CB Barcelona amb Manel Ciero , Sergi Montaña i Àlvar Cardona va aconseguir la medalla de plata al superar per 11 pals elconjunt del Sweetrade Bowling Club de les Franqueses del Vallès, format perArtur Colomer, Víctor Hurtado i Raúl Gálvez.

Per categories, Enrique Rosa, Moisés Sempere i Jordi Martí del Club Xtreme de Barcelona són els campions de 2a categoria, i el trio del Club Seven-3, format per Juan Bustos, Sergio Retamal i David López, de 3a categoria.

La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.