HOME




   
 
BOWLING TENPIN: EL JOVENTUT AL-VICI C󷷷B󷷷 CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA DE SEGONA DIVISIÓ MASCULINA  (31.05.2013)
     
 
Diumenge 26 de maig, va tenir lloc la final de Lliga  Catalana de segona divisió per l’ascens a primera que va acollir les instal·lacions de Baix Bowling a Sant Vicenç dels Horts.  L’equip B del Joventut Al-Vici de Barcelona format per, Eduard Cujo, Jordi Ponsico, Juan Miquel Albizuri i Miquel Àngel Roig, es van fer amb la títol de 2a amb un total de 41 punts.

Carlos Figuls, Eduardo Fernández, Xavier Piqué i Daniel Pinyol, formaven l’equip del Sweetrade Bowling Club de Les Franqueses del Vallès que van assolir la 2a posició amb un total de 27 punts i empatats amb l’equip  de Reus, Les Gavarres Bowling Club, amb, José Mora, Alfredo Cadenas, Josep M. Contijoch, Juan M Borrull i Alonso Ballesta.


Els tres equips han aconseguit l’ascens a primera divisió per a la temporada 2013-2014. Dissabte 25 es va disputar la final per la permanència, els equips dels,  Club Xtreme , Flecha-i Seven-3 van encapçalar la classificació, mantenint la categoria.


La Lliga Catalana està organitzada per  la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.



http://www.tbowling.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: L’equip campió


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades