HOME




   
 
BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ CAMPIÓ DEL PRIMER TORNEIG DIAMOND   (09.06.2013)
     
 

Axel Guimó, s’ha erigit campió del 1r torneig Diamond Bowling Club, en imposar-se a Artur Colomer en una emocionant final en la darrera partida de defensa de posició 246-238. En l’enfrontament anterior, Artur Colomer ha superat a Marcial Ovide per 200 – 179.


Cal destacar els bons resultats del torneig, Moisés Pérez B.C.Diagonal) va aconseguir una partida perfecta (300 pals) en la fase de classificació, Artur Colomer (Sweetrade BC), va obtenir la millor sèrie de classificació amb 1396 pals (232,66 de mitjana), i Axel Guimó (B.C.Diagonal) amb 1432 pals ( 238,66 de mitjana) ha estat el millor jugador del torneig. Noelia Rastrero del Club Seven-3  ha estat la millor classificada en categoría femenina, seguida per Íngrid Julià del Club Diagonal.




El campionat s’ha tancant amb el lliurament de premis de mans de Josep Oriol Navarro i Jessica Toro, president i vicepresidenta del Diamond Bowling Club.




Un total de 50 esportistes de 16 clubs catalans han pres part a la competició, celebrada a les instal·lacions de New Pack Vallès de Terrassa, del 3 al 9 de juny i  organitzada pel Diamond Bowling Club, amb el patrocini de Mapfre i New Park Vallès i el suport de la Federació Catalana deBitlles i Bowling.





http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Axel Guimó amb Artur Colomer i Marcial Ovide amb el president i vicepresidenta del Diamond BC




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades