BITLLES CATALANES: JOAN LLEIXÀ I CARMEN RODRÍGUEZ, CAMPIONS DE CATALUNYA 2013   (11.06.2013)

Joan Lleixà (C.B. la Galera), i Carmen Rodríguez (C.B. Sant Llorenç la Mola) es van proclamar campions individuals de Catalunya de bitlles catalanes el passat diumenge 9 de juny a Cervera (la Segarra) i així mateix campions  de la Medalla UFEC, en la quinzena edició d’aquesta competició on van participar 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 10 noies de categoria Sub 25.

Joan Lleixà va superar en la final Manolo Velasco (Llofriu), segon classificat, Enrique Palacios (la Galera), tercer, i Manuel Jiménez (Igualada) i Jordi Burgas (Alls Secs Piquen), quart i cinquè classificats, respectivament. També es van classificar per la final Alfons Peña (Vilabrú), Oscar Pont (Llofriu), Blas Gómez (Benavent de Segrià), Juan José Mayoral (Sagrada Família), i Paulino García (los del Huerto). Per la seva banda, Carmen Rodríguez va imposar-se en la final a Conxita Grau (Amposta), segona, Mariona Llorens (la Penya del Bistec), tercera, i Pilar Gómez (Somiserem del Ges) i Remei Farré (COP), quarta i cinquena classificades, respectivament.

Els millors classificats en categoria Sub 25 i campions de Catalunya d’aquesta categoria van ser David Cibeira (Siuranenc d’Horta), i Mariona Llorens (la Penya del Bistec), seguits de Sergi Fernández (Termites Llefià), i Gerard Albiol (la Galera), en categoria masculina, i de Lorena García (Can Folguera), i Marta Solé (Siuranenc d’Horta), en femenina.

El XV Campionat de Catalunya va estar organitzat pel C.B. Cervera, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, la Paeria de Cervera, i el Consell Català de l’Esport. En el lliurament de premis Elvira Costa, regidora de la Paeria de Cervera, i Francesca Clua, delegada a Lleida de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, van acompanyar Miquel Martí, president del club organitzador del campionat.