HOME




   
 
BOLOS LEONESES : DANIEL DIEZ I LUIS MANUEL GONZÁLEZ CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ 2013  (17.06.2013)
     
 

Els pistes de bolos leoneses del Club Dama de Arintero situades al Parc Joan Miró van acollir diumenge passat l’11a edició de la Copa Federació, amb la participació de 28 jugadors de primera i segona categoria dels 3 clubs catalans.


Els jugadors del Club El Negrillón de l’Hospitalet van ser els clars vencedors de la competició en la primera categoria amb uns resultats molt ajustats, Daniel Diez amb un total de 365 bitlles es va fer amb el títol en imposar-se per 5 bitlles a Ramon Cuesta (360 bitlles) la tercera posició va ser per Rogelio Marcos amb 350 bitlles.


Pel que fa a la segona categoria, les puntuacions també van anar molt ajustades, Luis Manuel Gonzalez del Club d’Horta es va classificar en primer lloc amb 335 bitlles, davant de Pedro Casares del Club Dama de Arintero de Barcelona (322 bitlles) i Antonio Martínez Guerra (290 bitlles) del Club El Negrillón.


Un cop acabada la competició va tenir lloc el tradicional lliurament de trofeus de mans dels directius del Club Dama de Arintero, organitzadors de la competició i acompanyats per Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Foto: El participants amb Roser Romero


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades