HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CRISTINA SANZ I MARCIAL OVIDE CAMPIONS DE LA MEDALLA UFEC 2013  (05.08.2013)
     
 
Cristina Sanz i Marcial Ovide del Club Diagonal de Barcelona, han estat els millors jugadors 2013 i mereixedors de la medalla UFEC. Els esportistes van rebre la medalla de mans de Joan Ricart i Aguilà president de la FCBB i membre del Consell Directiu de la UFEC.

El lliurament de medalles i trofeus de la temporada 2012-2013 va tenir lloc diumenge 21 de juliol en el marc del 35è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, celebrat a Bowling Pedralbes, a càrrec de Joan Ricart i Lluís Montfort, president i vocal de la FCBB respectivament i acompanyats dels presidents dels clubs, Joventut Al-vici, Barcelona, Seven-3, Diamond i Cats.


Novament el club Diagonal de Barcelona va estar el màxim guardonat amb un total de 10 medalles en les proves, individual, parelles i trios dels campionats de Catalunya a més de les copes de campions als equips masculí i femení de primera divisió i medalla UFEC.


Altres clubs guardonats, Seven-3, Sweetrade, Barcelona, Joventut Al-vici, Xtreme, Nou,Terrassa, Nàstic, Cat Figueres, Bad Figueres. Les Gavarres, Bad Figures, Seeker’s, etc.


Foto: Cristina Sanz i Marcial Ovide amb Joan Ricart


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades