HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CLUB LLOFRIU "SUPERCAMPIÓ"  (09.09.2013)
     
 
 

 


 


 


 


 


 


 


El C.B.C. Llofriu, actual campió de Catalunya, s’ha proclamat campió de la cinquena edició del Gran Premi Catalunya i de la Supercopa de bitlles catalanes. Ambdós trofeus s’han disputat el diumenge 8 de setembre a les pistes del C.B. Flor de Lis de Linyola, club que celebra el seu 25è aniversari.


La Supercopa ha enfrontat  el campió de Catalunya, el C.B.C. Llofriu format per Josep Alsina, Antonio Velasco, Andreu Torres, Antonio Muñoz, Oscar Pont i David Rechas, amb el campió de la Copa Generalitat 2013, el C.B. Siuranenc d’Horta format per Josep Maria Vilar, Enric Vidal, Pere Solé, Ferran Herrera i Toni Solé. Han competit amb aquests dos equips pel Gran Premi Catalunya el club amfitrió, C.B. Flor de Lis amb Paquita Clua, Josep Anton Coma, Eusebi Llordés, Josep Nabau, Teresa Torres i Xavier Coma, la Selecció Catalana Absolutaformada per Carme Rodríguez, Joan Lleixà, Mariona Llorens, Conxita Grau i Enrique Palacios, i la Selecció Catalana Sub 25 amb David Basco, Abril Asensio, Marta Solé, Gerard Albiol i David Cibeira.


En les dues partides disputades el Llofriu ha obtingut un total de 742 punts. El segon millor equip ha estat la Selecció Sub 25 amb 700 punts, seguit de la Selecció Absoluta amb 697, el Siuranenc d’Horta amb 677 i el Flor de Lis amb 593.


En el lliurament de trofeus i records van acompanyar a Paquita Clua, presidenta del C.B. Flor de Lis, Gemma Millan, directiva de la FCBB, i Josep Capdevila, alcalde de Linyola


Foto1: Equip campió amb Josep Capdevila, Gemma Millan i Francesca Clua


Foto2: Equips participants amb autoritats


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades