BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ I MOISÉS PÉREZ GUANYEN EL I TORNEIG VILA DE SANT VICENÇ DELS HORTS – IV TORNEIG JOVENTUT AL-VICI  (29.09.2013)

La parella formada per, Axel Guimó i Moises Pérez  (Club Diagonal)  es va proclamar campions del 1r Trofeu Vila de Sant Vicenç dels Horts  - IV Torneig Joventut Al-vici, en la final de defensa de posició celebrada diumenge, en imposar-se per 32 pals, a la parella formada per,  Noelia Rastrero (Club Les Corts) i Àlvar

Cardona (Club Barcelona). El tercer lloc va estar per la parella del Club Diagonal, formada per Pierre-Luc Sánchez i Marcial Ovide en vèncer a la parella del Nàstic B.C. , José Martínez i Joan Albert, per 70 pals d’avantatge.

Benito Boira (Club Diagonal) i Irene Molera (Club Seven-3) van assolir la millor sèrie de classificació amb un total de 2.802 pals amb handicap, mentre que la parella del club amfitrió formada per Ricardo Franco i Borja Hernanz, amb 1446 pals es feien amb la millor sèrie de repesca. Un total de 39 parelles van participar a la competició que va tenir lloc del 21 al 29 de setembre a les instal·lacions de Baix

Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec  de Joan Creus, president del club Joventut Al-Vici, Lluis Montfort, vicepresident 2n de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Marcial Ovide en representació de Baix Bowling .

La competició organitzada pel Joventut Al-Vici ha comptat amb el patrocini del patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i les instal·lacions de Baix Bowling.