HOME




   
 
BOWLING TENPIN: BONS RESULTATS DELS CATALANS A LA COPA DEL MÓN QUBICA-AMF  (22.11.2013)
     
 

Cristina Sanz amb un total de 4.967 pals (206,96 de mitjana) s’ha classificat en la 25a posició, només a 35 pals de passar la ronda següent, tot i així Cristina assoleix els millors resultats de la representació catalana femenina en aquesta prestigiosa competició des de la primera participació al 2008.


Artur Colomer que debutava en aquesta competició tot i anar millorant els seus resultats cada sèrie ha acabat en la 50a posició amb un total de 5031 pals (209,63 de mitjana).


Les magnifiques pistes de Krasnoyarsk International Bowling Center, han acollit la competició, on s’han pogut veure més de 10 partides perfectes en categoria masculina, 2

ore Torgersen de Noruega, i 1 Or Aviram, Isrrael, Mats Maggi, Bèlgica, Christopher Sloan, Irlanda, Nino Stenco, Eslovenia, Alex de Vries, Països Baixos, Mikhaylo Kalika, Ucraïna, Joel Tan, Singapur, Derek Lee, Macau, Kestutis Gudauskas Lituania, en categoria femenina, les representats de, Canada Caroline Lagrange, M. Lourdes Arles de Filipines i la finesa Roosa Lunden.




Dissabte 23 a les 09.00 h hora local (les 2 AM hora catalana) tindrà lloc la final Top 8 i la

defensa de posició que es podran seguir en directe a través del web




http://www.youtube.com/QubicaAMFWorldwide

http://www.qubicaamf.com/World-Cup/Krasnoyarsk-Russian-Federation.aspx



 






 






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades