BOWLING TENPIN: III TORNEIG DE NADAL DEL NOU BOWLING CLUB  (15.12.2013)

El passat 10 de desembre el Nou Bowling Club va celebrar la tercera edició del Torneig de Nadal Claror de Lluna, amb el patrocini de Mútua de Propietaris, Finques Tor, Bowling Pedralbes i Vital Energi.

El Nou Bowling Club des de fa 3 anys, organitza aquesta competició de promoció que acull Bowling Pedralbes, en la que hi van participar un total 57 jugadors de clubs de Catalunya, nens i nenes d’entre 9 i 16 anys i jugadors novells.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de premis de mans de Gemma García, Presidenta del Club organitzador, Christopher Bunzl Director General de la Mútua de Propietaris i Xavier Fraile Administrador de Finques Tor.

En la categoria amateurs, Javier Carcasona del Club New Strikes es va erigir campió, Roberto Ouro del Nou Bowling Club va aconseguir la segona posició i Daniel Soria del New Strikes, es va classificar en el tercer lloc.

Pel que fa a la categoria de novells el guanyador va ser Robert de la Peña, el segon classificat Jordi Morillo i el premi "fanalet vermell" va ser per Pilar Ramírez.