BOWLING TENPIN: L'EQUIP DEL B󷷷C󷷷 DIAGONAL CAMPIÓ DE LLIGA CATALANA 2013-2014 DE PRIMERA DIVISIÓ  (13.05.2014)

El Bowling Club Diagonal de Barcelona campió de la lliga catalana de 1a divisió masculina, l’equip format per Arturo Sánchez, Axel Guimó, Benito Boira, Marcial Ovide, Moisés Pérez i Ricardo Gallego, es van erigir campions per 6è any consecutiu, en la final celebrada l’11 de maig a les instal•lacions de New Park Vallès de Terrassa.

El segon lloc va estar per l’equip empordanès del Club Cat Bowling Figueres amb, Albert Viñolas, Antonio López ,Carlos Domínguez, Joël Barboza ,Jordi Duran, Manel Gimeno i Narcís Sistach, mentre que el Club Bowling Barcelona, amb Álvaro-José Cardona, Àlvar Cardona, Gery Verbruggen, Josep Guàrdia, Manel Ciero i Sergi Montaña va ser tercers.

Axel Guimó ha estat el millor jugador de la lliga amb una mitjana de 219,97 seguit per Marcial Ovide amb 214 i Àlvar Cardona amb 211,78.

Dissabte dia 10 va tenir lloc la final de permanència, Club Bowling Comarcal (Terrassa) Cats Bowling Club (Mataró), i Les Gavarres Bowling Club (Reus) mantenen la categoria.

A la primera divisió hi han participat un total de 75 esportistes de 12 equips de Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.