HOME




   
 
BOWLING: DIAGONAL C B CAMPIÓ DE DIVISIÓ D’HONOR  (11.03.2024)
     
 

Aquest diumenge es va celebrar l’última jornada de la Lliga Catalana, l’equip del Diagonal BC de Barcelona, format per Enrique Rosa, Joan Vall, Sergi Montaña, Yu Wen i Moisés Pérez es van proclamar campions de la Lliga amb rècord de punts, 196 en total  i 23 partits guanyats, 2 perduts i cap empat. El segon lloc ha estat per l’equip A del Mediterrània Bowling Club de Barcelona.


El Mediterrània format per, Adrian Mejía, Carlos García, Carlos Iranzo, Eduard Grau, Francisco Menéndez, Kristian Corpuz i Pedro Jiménez, han estat l’equip revelació, la temporada passada van assolir l’ascens a la divisió d’honor i enguany son subcampions amb 148 punts, son l’únic equip que ha guanyat un partit al Diagonal.


En tercer lloc el Sweetrade BC de Les Franqueses, la quarta plaça ha estat per l’equip A del Comarcal Bowling Club de Terrassa i els equips que baixen a primera divisió son, Tomahawk A de Bellvís i Les Gavarres BC de Reus.


Les instal·lacions de Diverland Les Gavarres de Tarragona, van acollir la darrera jornada, un cop acabada la competició es va fer el lliurament de copes, els equips van rebre el seu trofeu de mans de Daniel González membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i president del Mediterrània BC.


http://www.fcbb.cat/lligacat_presentacio.asp


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Diagonal CB i Mediterrània BC amb Daniel González


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades