HOME

     
   
 
 
PRIMERA CONVOCATÒRIA
  CLUBS DE BOWLING TENPIN I INSTAL·LACIONS

ASSUMPTE: INSCRIPCIÓ 8è CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR

Benvolguts presidents i presidentes,

D’acord amb el calendari d’activitats aprovat en l’assemblea de 22 de juny de 2022, es comunica la celebració del 8è Campionat de Catalunya Sènior de Bowling Tenpin.


INSTAL·LACIÓ DE JOC   BOWLING EL VENDRELL - EL VENDRELL
SÈRIES CLASSIFICACIÓ:   dissabte 15 d’octubre a les 09.00 h
dissabte 15 d’octubre a les 12.30 h
FINAL:   diumenge 16 de octubre a les 10.00 h
TERMINI D’INSCRIPCIÓ:   dimarts 11 d’octubre, a les 20.00 h
Cal que els clubs formalitzin les inscripcions en el full normalitzat, indicant les dades dels participants següents: nom, cognoms, número de llicència i dia de joc. Les inscripcions les podeu trametre per correu electrònic(gerencia.fcbb@fcbb.cat) o personalment a la seu de la Federació.

El cost de la inscripció és de 40 € per jugador/a. S’admetran inscripcions fora de termini sempre que hi hagi places amb un sobrepreu de 10 €. El pagament de les inscripcions es farà al compte de la Federació de La Caixa ES65 2100 0900 9102 0969 1981 fent-hi constar el nom del club i el concepte.

Us recordem que la capacitat de la instal· lació és limitada, i es seguirà un ordre rigorós d’entrada. Els jugadors hauran d’arribar amb un mínim de 20 minuts d’antelació a l’hora de joc. És obligatori l’ús de l’equip del club. La federació es reserva el dret d’anul·lar o afegir sèries en funció de les inscripcions. Us recomanem que consulteu les sèries al web www.fcbb.cat abans de trametre les vostres inscripcions.


   
  Roser Romero
Gerent
Federació Catalana de Bitlles i Bowling

Barcelona, 29 de setembre de 2022
   
  NOTES:

1. Amb aquesta convocatòria s’adjunten les bases de competició i el full d’inscripció.

2. Tota la documentació referent a aquesta competició està disponible al web de la federació www.fcbb.cat

3. Es recorda a tots/es els/les participants que en les competicions de la FCBB són d’aplicació les normatives de la IBF i cal respectar la prohibició de NO fumar en decurs de la competició, aquesta norma inclou les cigarretes electròniques. “tot aquell jugador/a que es trobi fumant en el decurs de la competició se li comptabilitzarà cero la partida següent”. Que no està permès l’ús de roba texana, el incompliment d’aquesta norma pot implicar la desqualificació del jugador.

   
   

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades